İçeriğe geç

Ptt Kargo Dağıtım Süresi Ne Kadar

PTT kargo teslim süresi ne kadar?

Siparişiniz farklı zamanlarda mevcut olan ürünleri içerebilir. Ürünleriniz teslim edildikten sonra, beklemeden hemen kargoya verilecektir. Genellikle teslimat 3-7 iş günü içinde gerçekleşir.

PTT kargo ne zamana kadar dağıtım yapıyor?

Buna göre, PTT Kargo’nun öğle tatili olmayan şubelerine dağıtım saatleri 08:30-17:00, öğle tatili olan şubelerine ise 08:30-16:30 arasındadır. PTT Kargo’nun teslimat saatleri dışında gönderilen kargolar teslim edilememektedir.

PTT kargo şubede kaç gün bekler?

MADDE 37 – (1) Gazete veya diğer iletişim araçlarıyla alıcısına ulaştığı bildirilen kargo gönderileri ve yurtdışı koliler, PTT işyeri adresleri dâhil otuz gün, kurye gönderileri ve uluslararası APG’ler ise bildirim tarihinden itibaren yedi gün süreyle teslim alınır.

Kargo dağıtımı ne kadar sürer?

HataÜrünler ve hizmetlerKapsamHedeflenen teslimat süresi*MinimumMağazadan kapıya600 km’den az1 iş ​​günü600 ile 1200 km arasında2 iş günü1200 km’den fazla3 iş günü10 ek satır

Bir kargo en fazla kaç günde gelir?

Aras Standart Kargo hizmetimizi tercih ederek, standart servis bölgeleri* içerisinde 0 ile 600 km arası mesafelerde kargonuzun 24 saat içerisinde, 600 km ve üzeri mesafelerde ise 48 saat içerisinde alıcısına ulaştırılmasını sağlayabilirsiniz.

Alınmayan kargo kaç gün bekler?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda kargonuz; teslimat şubesine ulaştığı tarihten itibaren 3 gün şubemizde bekletilir. Alıcı tarafından başvuru yapılmadığı takdirde kargo 3 gün sonra göndericiye iade edilir.

PTT teslim edilmeyen kargo ne olur?

Cevap: Kargomat’a teslim edildikten sonra gönderinizi 3 gün içinde teslim almanız gerekmektedir. 3 gün içinde teslim edilmeyen kargonuz göndericiye iade edilecektir.

PTT kargo dağıtıma çıktı ne demek?

İşte o detaylar. Kargo dağıtım mesajı genellikle kargo personeli kargoyu borçlandırdıktan sonra kullanıcıya gönderilir. Bu mesaj, kargonun kişi gün içinde evde olduğunda teslim edileceği anlamına gelir.

En hızlı kargo hangisi?

En yoğun hatlarımızdan olan 10 hattımızda 48 saat süren gönderilerinizin teslimat süresini YK Plus 24 ile 24 saate indiriyoruz. İstanbul’dan Gaziantep, Erzurum, Malatya, Trabzon, Diyarbakır’a ve bu şehirlerden İstanbul’a göndereceğiniz kargolarınız YK Plus 24 ile 24 saat içerisinde adresinize teslim ediliyor.

Kargo ne kadar süre şubede kalır?

Görevlimiz alıcının adresinde kimseyi bulamazsa, bir “Kargo Bildirim Notu” bırakacak ve gönderiyi şubeye iade edecektir. Bu durumda, gönderinin alıcı veya onun atadığı bir kişi tarafından 3 gün içinde ilgili şubeden alınması gerekmektedir.

Şubede bekleyen kargo alınmazsa ne olur?

Kargo şirketi belirli bir süre teslim edilmeyen kargoyu depolar. Kargo sahibi kargoyu belirli bir süre içerisinde teslim almazsa kargo şirketi kargoyu iade edebilir veya imha edebilir. Teslim alınmayan kargo genellikle 3 ila 15 gün depolanır.

PTT dağıtım merkezinden kargo alınır mı?

Dağıtım merkezinden (şubeden) gönderimi alabilir miyim? Dağıtım merkezinden (şubeden) teslimat yapmıyoruz. Gönderinizi belirtilen saat ve saatte sizi yormadan adresinize teslim ediyoruz.

Dağıtım şubesinde olan kargo ne zaman gelir?

Gönderiniz aynı gün, yoğunluk nedeniyle gecikme olması durumunda ise en geç ertesi iş günü teslimat şubemize teslim edilir.

PTT hangi gün dağıtım yapıyor?

PTT Kargo hafta içi ve cumartesi günleri hizmet vermektedir. Pazar ve resmi tatillerde hizmet verilmemektedir.

PTT kargo köy dağıtımına tabi bekliyor ne demek?

“Köy Dağıtımı Bekleniyor” ifadesi, gönderdiğiniz adrese belirli aralıklarla dağıtım yapılacağı anlamına gelen genel bir ifadedir.

PTT kargo kaç günde gelir forum?

Standart Kargo: 2-7 iş günü Hızlı Kargo: 1-3 iş günü Uluslararası Kargo: 5-15 iş günü11 Şubat 2010

En hızlı kargo hangisi?

En yoğun hatlarımızdan olan 10 hattımızda 48 saat süren gönderilerinizin teslimat süresini YK Plus 24 ile 24 saate indiriyoruz. İstanbul’dan Gaziantep, Erzurum, Malatya, Trabzon, Diyarbakır’a ve bu şehirlerden İstanbul’a göndereceğiniz kargolarınız YK Plus 24 ile 24 saat içerisinde adresinize teslim ediliyor.

PTT hızlı kargo var mı?

APS, PTT tarafından sağlanan çok özel bir hizmettir. Uzun adı ekspres posta hizmeti anlamına gelir. Bu, alıcıya mümkün olduğunca çabuk ulaşması gereken gönderiler için özel olarak oluşturulmuş bir hizmettir.

PTT kargo kaç TL 2024?

PTT Taşıma ÜcretleriKargo AğırlığıŞehir İçi Taşıma ÜcretiŞehirlerarası Taşıma Ücreti7 kg/desi₺128,00₺158,008 kg/desi₺135,00₺167,509 kg/desi₺142,00₺177,0010 kg/desi₺149,00₺186.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir