İçeriğe geç

Eskere Ilçesi Nerede

Eskere nereye bağlıdır?

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Şirketimiz 1964 yılında Denizli ili Beyağaç ilçesinde kurulmuş olup, Denizli Bölge Müdürlüğümüzün alan bakımından en küçük firmasıdır.

Beyağaç’ın nüfusu kaç?

Beyağaç Denizli’nin bir ilçesidir. Beyağaç, merkez nüfus: 2.

Beyağaç ne zaman ilçe oldu?

6 Haziran 1972 tarihinde belediye olarak kurulan Beyağaç, 20 Mayıs 1990 tarihinde 3644 sayılı Kanunla ilçe olmuştur.

Topuklu Yaylası’nın rakımı kaçtır?

Etkinliğin sunuculuğunu astronom Prof. Dr. Ethem Derman üstlendi. Etkinlik, Türkiye’nin en karanlık yerlerinden biri olan 1.700 metre yükseklikteki Topuklu Yaylası’nda gerçekleşti ve ülkenin dört bir yanından yaklaşık 3.000 kişiyi ağırladı.

Tavas Ovası hangi ilimizdedir?

Tavas, Denizli ilinin bir ilçesidir. Tavas ilçesi adını, 40 km uzaklıktaki Kale ilçesinin eski adı olan Davaz’dan alır. Kale ilçesinin antik çağlardaki adı “Tabae” idi.

En kalabalık nüfus neresi?

Birleşmiş Milletler nüfus tahminlerine göre, 2023’te en fazla nüfusa sahip ülke 1 milyar 428 milyon 627 bin 663 kişiyle Hindistan olurken, onu 1 milyar 425 milyon 671 bin 352 kişiyle Çin ve 339 milyon 996 bin 563 kişiyle Amerika Birleşik Devletleri takip etti.

Beyağaç Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Ünsal Emre ÇİTÇİ, Yozgat ilinin Sorgun ilçesinde doğdu. 12 Temmuz’da Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun oldu.

Denizli Rakim Kaç?

354 mDenizli / Rakım

Denizli Bekilli ne zaman ilçe oldu?

1910 yılında Bucak ismiyle uzun süre Çal ilçesine bağlı kalmış, 1987 yılında çıkarılan 3392 sayılı kanunla ilçe statüsü kazanmıştır. İlçemiz Ege Bölgesi’nin İç Ege bölümünde, Denizli ilinin kuzeyinde, Denizli’ye 86 km, Uşak iline ise 83 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Gülağaç ne zaman ilçe oldu?

3644 sayılı kanunla Gülağaç, Ağaçlı beldesinin merkez olduğu ilçe statüsüne kavuşturuldu.

Adilcevaz ne zaman ilçe oldu?

Ahlat 1929 yılında Van’a bağlanınca Adilcevaz da Van’a bağlanmıştır. 1953 yılında ilçe yapılarak Bitlis iline bağlanmıştır.

Türkiye’nin en büyük yaylası nerede?

Huser PlatosuKonum40°58′25″K 41°06′47″DÜlkeTürkiyeEyalet/İlRizeİlçeÇamlıhemşin6 satır daha

Beyağaç Topuklu Yaylası hangi şehirdedir?

Beyağaç Topuklu Yaylası – Denizli ilçe merkezinin güneyinde yaklaşık 1700 m rakımda yer almaktadır. Yaylanın batısındaki tepelerden Gökova Körfezi ve yaz aylarında gün batımı izlenebilir. Beyağaç Topuklu Yaylası güneş enerjisi ile aydınlatılmaktadır.

Topuk Yaylası kime ait?

Fenerbahçe Düzce Topuk Yaylası Tesisleri, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sosyal tesisidir. Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi sınırları içerisinde Topuk Yaylası’nda bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri, 150 dönümden fazla bir arsa ve 2.500 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilmiştir.

Gölbaşı ilçesinin nüfusu ne kadar?

Gölbaşı ilçesi bugün Ankara şehir merkezine 20 km uzaklıkta olup, 138. yüzyıldan kalma Ankara Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde yer almaktadır.

Bandırma ilçesinin nüfusu ne kadar?

İlçe nüfusu 161’dir.

Denizli Çameli’nin nüfusu ne kadar?

Çameli, Denizli ilinin bir ilçesidir. Denizli ilinin en güneydeki ilçesidir. Şehir merkezine uzaklığı 112 km’dir. İlçenin köyleri dahil toplam nüfusu 18’dir.

Bursa’da Erzurum nüfusu ne kadar?

TÜİK Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi verilerine göre Erzurum doğumlu 129.589 kişi Bursa’da yaşıyor. Erzurum’u Samsun, İstanbul, Muş, Artvin, Balıkesir, Trabzon ve Diyarbakır takip ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Kızıl Saçlı Escort