İçeriğe geç

Türk Telekom Paket Iptal Etme Nasıl Yapılır

Türk Telekom paket iptali SMS ile nasıl yapılır?

BİMcell, Pttcell ve Teknosacell aboneleri paketten faydalanamaz. You Have Control paketini müşteri hizmetleri, Türk Telekom uygulaması veya SMS yoluyla iptal edebilirsiniz. SMS yoluyla iptal etmek için CANCELLATION, YOU HAVE CONTROL yazıp 5555’e göndermeniz gerekmektedir.

Ekstra paket nasıl iptal edilir?

Paketinizi iptal etmek için CANCEL EXTRA 5GB yazıp 5555’e ücretsiz SMS gönderebilir veya müşteri hizmetlerimizden iptal edebilirsiniz; iptal etmediğiniz sürece paketiniz her fatura döneminde otomatik olarak yenilenecektir.

TTK paket iptali nasıl yapılır?

Talebinizi iptal ettirmek için 444 1 444’ü arayabilir veya Türk Telekom ofislerine başvurabilirsiniz.

Türk Telekom Gece Paketi Nasıl İptal Edilir?

Süper Gece 30GB paketini iptal etmek için “SÜPER GECE 30GB İPTAL” yazıp 5555’e ücretsiz SMS göndermeniz yeterlidir.

Türk Telekom internet iptali nereden yapılır?

Ev internet aboneliğinizi, Türk Telekom Online İşlem Merkezi üzerinden başvuruda bulunarak, Türk Telekom ofislerine/grup mağazalarına şahsen başvurarak, kimliğinizi ve imzalı dilekçenizi 0(312) 306 07 16 numaralı faksa göndererek veya e-Devlet sistemi üzerinden iptal ettirebilirsiniz. Diğer makaleler…

Türk Telekom Söz 5555 Nedir?

SMS ile taahhütte bulunmak için SOZ yazıp 5555’e SMS göndermeniz gerekmektedir. Taahhüt kapsamındaki aylık ücret indirimleri taahhüt edilen fatura döneminden itibaren geçerli olup 12 fatura dönemi boyunca geçerlidir. (Fatura döneminden itibaren 12 fatura dönemi boyunca geçerlidir.)

Türk Telekom satın alınan ek paket nasıl iptal edilir?

Paketinizi iptal etmek için MONTHLY 3GB ADDITIONAL CANCELLATION yazıp 5555’e ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz; İptal etmediğiniz sürece paketiniz faturalandırıldığında otomatik olarak yenilenecektir. Paketi iptal ederseniz, fatura tarihine kadar kalan kullanım haklarınızı kullanabilirsiniz.

Abonelik nasıl iptal edilir?

Aboneliklerinizi Google Play’de yönetin. Android cihazınızda Google Play’de Abonelikler’e gidin. Duraklatmak istediğiniz aboneliği seçin. Ödemeleri duraklat’a dokunun. Ödemeleri duraklatmak istediğiniz zaman dilimini ayarlayın.

7070 nasıl iptal edilir?

Bunu Vodafone müşteri hizmetlerini arayarak (Vodafone hattınızdan 542’yi, diğer operatör ve sabit hatlarınızdan ise 0 (542) 542 00 00’ı) yapabilirsiniz.

9520 nedir?

İnternetiniz veya TL bakiyeniz tükense bile Türk Telekom uygulamasına her zaman ücretsiz erişebilir ve tüm işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. “Şifre İste” butonunu kullanarak 9520’ye SMS göndermek ücretsizdir.

Türk Telekom paket dışı kullanım ücreti nedir?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yayımlanan 2024 Telekomünikasyon Hizmetleri Ücret Tarifesi’ne göre; 2023 yılında 113,14 TL olarak alınan telsiz kullanım ücreti, 2024 yılı için 179,28 TL olarak belirlendi.

Türk Telekom paket nasıl yapılır?

Ek paketlerimizi Türk Telekom 444 1 444 müşteri hizmetlerinden, Türk Telekom ofis ve mağazalarından, online işlemler için web ve uygulama platformlarımızdan satın alabilirsiniz. 100 GB ve 200 GB paket kullanan müşterilerimiz ek paket ürününden faydalanabilirler.

Aylık 10 GB nasıl iptal edilir?

Paketinizi iptal etmek için CANCEL EXTRA 10GB MONTHLY yazıp 5555’e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz; iptal etmediğiniz takdirde paketiniz faturalandırma sırasında otomatik olarak yenilenecektir.

Ek paket nasıl iptal edilir Turkcell?

Turkcell tarife ve Turkcell paketini değiştirmek için telefon veya internet yerine en yakın Turkcell mağazasına gidebilirsiniz. Bir tarifeyi iptal etmek için sadece CANCEL yazıp boşluk bırakın, iptal etmek istediğiniz tarifenin adını ekleyin ve 2222’ye gönderin.

Türk Telekom en ucuz paket ne kadar?

Uygun fiyatlı planlarUygun fiyatlı 4 GBUygun fiyatlı 15 GB24 ay taahhütlü aylık ücret62,07 TL244,29 TLTaahhütsüz aylık ücret160 TL380 TLAylık ücretsiz mobil internet4 GB15 GBAylık ücretsiz her yöne arama süresiHer yöne 1000 dakika5 ek hat

Türk Telekom paket SMS ile nasıl yapılır?

​​​​​​ Her yöne 5.

9520 nedir?

İnternetiniz veya TL bakiyeniz tükense bile Türk Telekom uygulamasına her zaman ücretsiz erişebilir ve tüm işlemlerinizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. “Şifre İste” butonunu kullanarak 9520’ye SMS göndermek ücretsizdir.

Türk Telekom paket bitince durdurma nasıl yapılır?

1 Aralık 2017 tarihinden itibaren, kullanım miktarları %80 ve %100 sınırlarına ulaştığında bildirim almak istemeyen bireysel müşterilerimiz, KMSH İPTAL yazıp 5555’e SMS gönderebilecekleri gibi, Müşteri Hizmetleri veya Türk Telekom uygulamasından da işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

Türk Telekom 500 SMS Ne Kadar?

​​​​​​​​​​​​​​Sevdiklerinize gönlünüzce mesaj gönderebilmeniz için her yöne 500 SMS paketi ayda sadece 9,18 TL! Her yöne 500 SMS paketi ayda sadece 9,18 TL! Paket ücreti KDV ve ÖİV dahil 9,18 TL’dir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir